Visitas: 115

Comentar

¡Necesitas ser un miembro de DIM-EDU para añadir comentarios!

Participar en DIM-EDU

Comentado por Coral Regí Rodríguez el 30 diciembre, 2011 a las 5:15pm

Moltes Gràcies Pere i per a tots els companys de DIM

Permeteu que us feliciti l’any amb unes reflexions d’en Ramon Solsona sobre la feina ben feta i el Guardiola que són un missatge de reconeixement i confiança a tots els que ens dediquem a la nostra professió perquè ens apassiona, perquè és la nostra vocació!!

La gent que gaudeix del seu ofici i treballa amb els cinc sentits encomana optimisme 
Pep Guardiola


Va sorprendre que Pep Guardiola qualifiqués de “moment màxim d’alegria”, allò que dóna sentit a la seva professió, l’instant del “ja ho tinc”. El goig íntim més gran no són els aplaudiments, ni els gols ni els trofeus, sinó el clic de la ment quan, després d’hores d’anàlisi, s’il•lumina amb un llampec revelador. Una cosa semblant es llegia a l’entrevista que va fer El Periódico de Catalunya a un mestre veterà en començar el nou curs escolar. Deia Josep Puig: “El que més m’ha gratificat com a mestre són els alumnes que creen conflictes a classe i que els he pogut ajudar com a persones. Hi ha moments en què una classe té màgia, quan veus les cares de tots els nens mirant-te, escoltant amb atenció el que expliques. Això sí que val la pena”.Les paraules d’en Pep i les del mestre d’escola suggereixen la mateixa exclamació: hurra! És un plaer apropar-se a algú que gaudeix de la feina. Cansa sentir que la professió pròpia és una merda, que paguen poc, que tant és treballar bé com malament perquè ningú no ho valora, que els col•legues són uns ineptes i els caps uns dèspotes. Vaja, que tot, món inclòs, és una porqueria. En canvi, la gent que estima el seu ofici i l’exerceix amb els cinc sentits encomana optimisme. Des del paleta que s’escarrassa a evitar petites imperfeccions que només ell pot detectar fins al futbolista que sent els colors. Qui té la sort de treballar en allò que li agrada troba la recompensa en aquests petits instants de goig íntim que redoblen l’amor a l’ofici. Paraula de Pep.

Comentado por Pere Marquès el 30 diciembre, 2011 a las 2:37pm

Añado enlace a las felicitaciones del año pasado

Y al álbum de presentaciones.

Próximos ENCUENTROS DE CENTROS INNOVADORES Para enviar un evento a esta AGENDA rellenar este formulario.

ENLACES RECOMENDADOS

LOS ENCUENTROS DE CENTROS INNOVADORES...

... Son jornadas gratuitas organizadas a coste cero.

Nadie cobra(ni ponentes ni organizadores), nadie paga.

Las empresas que aparecen en esta web aportan un pequeño patrocinio que cubre los gastos de viaje de los organizadores DIM-EDU.

Estamos buscando un gran mecenas que aporte 2.000 € para cada ENCUENTRO para poder pagar gastos de viaje de ponentes que vengan de lejos y tener un detalle (almuerzo, obsequio...) con todos ellos.

MASTERS Y POSTGRADOS

CURSOS PARA PROFESORADO

© 2020   Creado por Pere Marquès.   Tecnología de

Emblemas  |  Reportar un problema  |  Términos de servicio