L'IEC acollirà una sessió acadèmica sobre el tema del fenomen actual: Examinant la Paraulògica

Màrius Serra va dirigir i presidir una taula rodona que va comptar amb Tina Vallès, Jordi Ventura i Pau Vidal.
El joc de paraulògic està de moda actualment i creix en popularitat. Els avantatges del joc virtual, les necessitats del públic en general i l'aparent augment de la paraulògic s'han presentat avui per a la discussió. “Els usuaris augmenten de manera constant”, segons un dels presentadors, Marius Serra, és imprescindible entendre com se sent el públic general respecte al nostre lèxic. "És crucial entendre com se sent la població general sobre el nostre lèxic". Hi ha una tradició que recolza l'ús de la llengua catalana malgrat tota la polèmica. La Secció Filològica de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC) ha celebrat avui a les 17.00 h una sessió acadèmica. amb el tema "La lògica del fenomen paraulològic: una aproximació ludolingüística". A més de poder-lo veure en directe aquí, es va permetre assistir a la reunió, que es va celebrar a la sala Prat de la Riba de l'Institut de Barcelona. L'editor, traductor i programador d'aplicacions lingüístiques Jaume Ortolà va treballar conjuntament en aquest projecte amb Nicolau Dols, president de la Secció Filològica.

Seguidament, Màrius Serra va facilitar una taula rodona amb Tina Vallès, Jordi Ventura i Pau Vidal com a participants. Els resultats de la sessió acadèmica es donaran a conèixer en una presentació a càrrec de Mag Camps i Josep Martines, president de la Comissió de Lexicografia.

Després de la sessió del dia de la doble Paraulogic, es va celebrar un joc de Paraulògic únic i a disposició del públic.

Visitas: 10

Comentar

¡Necesitas ser un miembro de DIM-EDU para añadir comentarios!

Participar en DIM-EDU

NOTICIAS SOBRE LA JORNADA

 

Próximos ENCUENTROS DE CENTROS INNOVADORES Para enviar un evento a esta AGENDA rellenar este formulario.

ENLACES RECOMENDADOS

   

© 2022   Creado por Pere Marquès.   Tecnología de

Emblemas  |  Reportar un problema  |  Términos de servicio