Amb els anys, el món de l’educació s’ha anat interessant per les aportacions que la Psicologia podia fer a la comprensió dels processos d’aprenentatge. Mostra d’aquest progressiu interès és la constitució, com a disciplina diferenciada, de la Psicopedagogia.

 

La Psicoanàlisi, al seu torn, no sempre ha merescut l’atenció que mereix per part dels qui s’ocupen de qüestiones educatives. El tòpics que encara circulen al voltant d’aquesta tècnica terapèutica, i potser també el fet que no s’ocupi de manera expressa de l’educació, podrien ser la causa d’aquesta omissió. Les implicacions educatives d’aquesta disciplina són grans, i conceptes no específicament pedagògics, ofereixen eines a tenir en compte en el desenvolupament de la tasca educativa.

 

És per això que ens proposem en aquest taller desenvolupar una introducció a la Psicoanàlisi especialment dirigida a professionals de l’educació. Especialment pensada per a ells pels temes que tractarà, però també per l’espai que es donarà a l’aportació de casos pràctics aportats pels professionals del sector.

 

Curs adreçat a professionals del món de l’educació; pedagogs/gues, psicopedagogs/gues, educadors/es, interessats en introduir-se en la Psicoanàlisi i en enriquir la seva pràctica professional amb noves eines i perspectives.

 

DATES I HORARI:

  • Dates: dilluns i dijous del 2 al 30 de maig; dies: 2, 6, 9, 13, 16, 23, 27 i 30
  • Horari: de 18:00 a 20:00 h.  (el darrer dia l’horari serà de 18:00 a 19:00 h)

 

LLOC: Seu del COPEC a Barcelona - Av. Mistral 20 bis, ent. 2a.

 

Més informació: http://www.pedagogs.cat/reg.asp?id=1465&i=ca

Visitas: 76

Comentar

¡Necesitas ser un miembro de DIM-EDU para añadir comentarios!

Participar en DIM-EDU

NOTICIAS SOBRE LA JORNADA

ENCUENTRO DE CENTROS INNOVADORES EN A CORUÑA. A las 24 h. del 22 de abril, se cerrarán las inscripciones. 

RED EDUCATIVA DIM-EDU

Actualmente DIM-EDU es una red social educativa que conecta más de 25.000 agentes educativos de todo el mundo; de ellos, 15.000 son participantes activos en algunas de sus actividades y 5.000 están inscritos en la red.

Su objetivo es promover la innovación educativa orientada a la mejora de la calidad y la eficacia de la formación que ofrecen los centros docentes, y así contribuir al desarrollo integral de los estudiantes  y al bienestar de las personas y la mejora de la sociedad. Ver más...

Próximos ENCUENTROS DE CENTROS INNOVADORES Para enviar un evento a esta AGENDA rellenar este formulario.

ENLACES RECOMENDADOS

   

© 2024   Creado por Pere Marquès.   Tecnología de

Emblemas  |  Reportar un problema  |  Términos de servicio