Lliurament del VI Premi d’Assaig Pedagògic Frederic Company i Franquesa

 

Ferran B. Carreras guanya el certamen amb el treball “Plegats som més forts” i Xavier Ureta, obté la menció especial per “El Pedagog, eix vertebrador de la tasca a l’escola”.

 

En el marc de l'acte de celebració del X ANIVERSARI Col·legi de Pedagogs de Catalunya, s'ha lliurat el VI Premi d'Assaig Pedagògic Frederic Company i Franquesa, convocat sota el títol: “L’EVOLUCIÓ PROFESSIONAL DE LA PEDAGOGIA: els col·legis professionals, motors de consolidació i reconeixement social". Es va fer el lliurament als guardonats d’aquest certamen. 

 

Els premis han estat lliurats per M. Assumpció Pou Coll, vídua de Frederic Company. Al Certamen s’han presentat 17 treballs de titulats i estudiants de pedagogia i psicopedagogia, de Palma de Mallorca, Tarragona, Madrid i Tarragona.

 

Més informació >>>

Visitas: 129

Comentar

¡Necesitas ser un miembro de DIM-EDU para añadir comentarios!

Participar en DIM-EDU

Próximos ENCUENTROS DE CENTROS INNOVADORES Para enviar un evento a esta AGENDA rellenar este formulario.

ENLACES RECOMENDADOS

LOS ENCUENTROS DE CENTROS INNOVADORES...

... Son jornadas gratuitas organizadas a coste cero.

Nadie cobra(ni ponentes ni organizadores), nadie paga.

Las empresas que aparecen en esta web aportan un pequeño patrocinio que cubre los gastos de viaje de los organizadores DIM-EDU.

Estamos buscando un gran mecenas que aporte 2.000 € para cada ENCUENTRO para poder pagar gastos de viaje de ponentes que vengan de lejos y tener un detalle (almuerzo, obsequio...) con todos ellos.

MASTERS Y POSTGRADOS

CURSOS PARA PROFESORADO

© 2020   Creado por Pere Marquès.   Tecnología de

Emblemas  |  Reportar un problema  |  Términos de servicio