Presentem el II CICLE PEDAGÒGIC que es portarà a terme entre els mesos de  setembre i desembre d'enguany, amb noves temàtiques relacionades amb la praxis professional de Pedagogs/gues i Psicopedagogs/gues.

Amb tallers, seminaris i conferències a Lleida, Tarragona, Girona i Barcelona, obertes a professionals i estudiants universitaris.

 

Des d’Aula de Pedagogia del Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC) s’organitza aquest segon cicle de la mà de professionals, experts i expertes de diferents especialitats de l'àmbit educatiu, de la salut i social, que ens presentaran noves metodologies i analitzaran temàtiques de gran interès per als professionals i estudiants de pedagogia i psicopedagogia i professionals en general dels àmbits esmentats.

Aquest cop, el II CICLE PEDAGÒGIC, està promogut per les Vocalies de Salut, Vocalia de Mediació i Grup de Treball Pedagogia i Escola, amb el suport de les Vocalies de Lleida, Tarragona i Girona, amb la col·laboració de Pràctica Reflexiva.pro i Fundació Ser.Gi.

 

Les conferències estan adreçades a pedagogs/gues, psicopedagogs/gues, educadors/es, psicòlegs/òlogues, estudiants universitaris, i professionals en general interessats en les temàtiques abordades.

 

Als participants en les activitats formatives se’ls lliurarà un certificat d’assistència. Per a participar-hi només caldrà inscriure’s i rebre la confirmació.

 

Més informació: http://www.pedagogs.cat/reg.asp?id=1226&i=ca&gd=9

 

Visitas: 78

Comentar

¡Necesitas ser un miembro de DIM-EDU para añadir comentarios!

Participar en DIM-EDU

Próximos ENCUENTROS DE CENTROS INNOVADORES Para enviar un evento a esta AGENDA rellenar este formulario.

ENLACES RECOMENDADOS

MASTERS Y POSTGRADOS

CURSOS PARA PROFESORADO

© 2020   Creado por Pere Marquès.   Tecnología de

Emblemas  |  Reportar un problema  |  Términos de servicio